DISTRIBUTIONSELEKTRIKER

Kinnekulle Energi är inne i en spännande utvecklingsfas där vi med vår samlade kompetens och bredd på verksamhet ser fram emot de förändringar som energisektorn står inför. Vår vision är ”Säker, effektiv och hållbar energi för vår och kommande generationers skull”.
Vi arbetar efter våra värdeord Nytänk, Tydlighet, Tillsammans och Arbetsglädje som genomsyrar vår vardag och för oss framåt både som personer och som företag.

Kinnekulle Energi ägs av Götene Elförening som är en ekonomisk förening. Den bildades redan 1932 och består idag av drygt 3200 medlemmar. Det är Götene Elförening som är elnätsägare i området och affärsidén är att tillhandahålla medlemsägd infrastruktur i form av elnät och fibernät av högsta kvalitet samt erbjuda attraktiva elprodukter och energismarta tjänster med bästa service!

Vi är ett litet men ändå stort bolag med korta beslutsvägar och du får nära till att kunna samarbeta med alla inom vår verksamhet men också med våra kunder. Vi samarbetar och samverkar väl inom företaget och vi har även en bra dialog med våra medlemmar och samhället. Vi är och vill vara det självklara valet för våra kunder inom vårt närområde.

Vårt erbjudande
Vi lovar dig ett spännande, roligt och mycket utvecklande arbete i en organisation som vill framåt och utvecklas. Det är en varierad tjänst med goda utvecklingsmöjligheter i ett bolag med flera verksamhetsgrenar!

Arbetsuppgifter
Som distributionselektriker på Kinnekulle Energi utför du alla förekommande elarbeten på Götene elförenings 0,4–40 kV-nät. Du utför också elarbeten hos andra kunder inom distributionsnät och industri. Arbetsuppgifterna omfattar allt från underhåll och skötsel till ny- och ombyggnationer av elnät eller installation av ställverk och transformatorer på industrier. Uppgifterna utförs självständigt eller i grupp. I rollen kan även beredskapstjänstgöring ingå. 

Din profil
Som person är du positiv, flexibel, noggrann och ordningsam. Du har förmåga och vilja att arbeta såväl enskilt som i grupp, du är lösningsorienterad och initiativtagande. Du har en utbildning inom elprogrammet, inriktning eldistribution alternativt KY-utbildning eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet som distributionselektriker. Minst B-körkort.

Meriterande kompetens är inom följande områden:
– Felavhjälpning
– Kabelarbeten 0,4 – 40kV
– Luftnätsarbeten
– Servisanslutningar   

Du delar organisationens värderingar som står för tillgänglighet, service och utveckling.

Tjänsten är heltid och placeringsorten är Götene.

Välkommen med din ansökan redan idag!
Vi arbetar med löpande urval och ansökan skickas till: receb.necibov@kinnekulleenergi.se.
Information om tjänsten och företaget lämnas av Receb Necibov, 0511-34 55 37.

Vi ser fram emot att höra från dig!