Kinnekulle Energi filmer

Vi på Kinnekulle Energi har tagit fram några olika filmer som ger en härlig bild av oss och vad vi som organisation står för.

Kinnekulle Energi är en Schysst Elhandlare

Kinnekulle Energi är oerhört stolta innehavare av det hedervärda certifikatet “Schysst Elhandel”. Detta är ett bevis för en öppen, transparent och pålitlig elhandel för dig som blir eller är kund hos oss. Därmed är det viktigt för oss på Kinnekulle Energi att du som kund känner dig trygg i ditt val av elavtal, att det tydligt framgår vad du köper och vad avtalet med oss innebär. Fastän vi fått certifieringen så har vi inte ändrat vårt sätt att arbeta. Istället hat vi stärkt våran vilja att fortsätta jobba med kunden i fokus. Sammanfattningsvis tycker Kinnekulle Energi att det ska vara enkelt, tydligt och tryggt att välja leverantör av el.

Visa upp att Kinnekulle Energi är en certifierad schysst elhandlare.

Vi är Kinnekulle Energi

Vi är Kinnekulle Energi och har genom vår breda kompetens, samt att vi finns tillgängliga för våra kunder 24 timmar om dygnet 365 dagar om året, skapat en leveranssäkerhet på hela 99,9%. Därmed är vår vision att leverera säker, effektiv och hållbar energi får vår och kommande generationers skull. Till exempel erbjuder vi enbart el från förnyelsebara källor och satsar mycket på en säker infrastruktur, för att undvika onödiga elavbrott. Därmed tänker vi på Kinnekulle Energi långsiktigt och arbetar kontinuerligt för en hållbar utveckling med vår miljö i fokus. På grund av detta klappar våra hjärtan självklart lite extra för den underbara miljö som finns på och runt Kinnekulle (det blommande berget). Därför känner vi på Kinnekulle Energi att vi är lyckligt lottade att kunna kalla detta berg för vår arbetsplats.

Vi får vår energi från Kinnekulles magiska charm

Vi på Kinnekulle Energi får vår energi från Kinnekulles magiska charm. I och med detta så är det en självklarhet att tänka på miljön för att bidra till ett bättre samhälle. I begreppet miljö räknar vi även med hur människor mår och hur vi beter oss mot varandra. Vi tror mycket på att engagemang bidrar till att må bra och är därför väldigt engagerade i bland annat ungdomsidrott. Vi är även stolta guldsponsorer till Team Rynkeby som är ett internationellt projekt för att samla in pengar till Barncancerfonden. Kinnekulle Energi är även medlemmar av “Unesco Biosfärsområde Vänerskärgården med Kinnekulle” och bidrar därmed till den biologiska mångfalden genom vår egen biodling som är placerad i Husaby.