LADDBOX

LADDA SÄKERT HEMMA

Med en egen laddbox hemma kan du ladda bilen både snabbare och säkrare än via ett vanligt eluttag. Vi hjälper såväl privatpersoner, företag och BRF:er att hitta den mest optimala lösningen för en effektiv laddning.

SNABBARE & SÄKRARE

En laddstation gör ditt ägande av en elbil både enklare och smidigare. Den gör även att din elbil både laddas snabbare och säkrare. Vi erbjuder laddare från de ledande märkena och självklart hjälper vi dig med installationen. Kontakta oss för mer information och offert.

LADDNING AV ELBIL

Ladda säkert hemma och investera för framtiden. Kinnekulle Energi erbjuder ett brett utbud av elbilsladdare från en mängd olika märken och vi hjälper såväl privatpersoner, företag och BRF:er. I del 7 av Energiskolan går vi igenom vad man bör tänka på i samband med köp och installation av laddbox.

DELBETALA DIN INVESTERING

Vi erbjuder delbetalning via Klarna på upp till 36 månader.

Vad är Klarna Delbetalning och månadsfaktura?

När du väljer att delbetala ditt köp med Klarna kan du välja mellan 3, 6 eller 12 månader för din delbetalning. Fakturan kommer i mitten av varje månad. En kreditbedömning görs alltid för att avgöra om Klarna kan erbjuda dig delbetalning för det specifika köpet.

Du kan dessutom använda dig av Klarna Delbetalningskonto, vilket innebär att du kan få en samlad månadsfaktura för ett flertal olika köp. Ett smidigt betalningssätt som gör att du själv kan bestämma hur mycket du vill betala varje månad. Du kan när som helst välja att betala in hela skulden för att avsluta delbetalningen. 

Administrativ avgift och kreditränta tillkommer. 

Läs mer och se aktuella villkor på //www.klarna.com/se/smoooth/ 

MER INFORMATION