Felanmälan Vitvaror och Luftvärmepumpar

Vår återkoppling under perioden jul och nyårshelgerna är längre än vanligt pga. hög efterfrågan på våra tjänster. Vi återkopplar i turordning så snart vi kan. 

Har ditt kylskåp, frys, tvättmaskin eller torktumlare gått sönder? Vi fixar det! Vi servar och reparerar de flesta märken och produkter på marknaden. Kvittot gäller som garantihandling och ska alltid visas upp vid besöket. Vi utför i dagsläget garantiservice på, ASKO, Canvac, Elvita, Gorenje, Upo, Fuji och Fujitsu.

Felanmälan

Med eller utan garanti finns vi här för att hjälpa dig!
Innan du felanmäler vitvaror måste du ta reda på märke, modell-, produkt- och serienummer. Fyll i och skicka in formuläret. En bekräftelse kommer sedan att skickas till er e-postadress. Vi kommer att kontakta er för att boka tid för besök.  

Service Luftvärme-pump

En luftvärmepumps effekt minskar med tiden men med en grundlig service av din värmepump får du ut samma effekt som om pumpen vore ny. Boka service genom att fyll i och skicka in formuläret. En bekräftelse kommer sedan att skickas till er e-postadress. Vi kommer att kontakta er för att boka tid för besök.