INSTALLATIONSELEKTRIKER TILL KINNEKULLE ENERGI

Om oss

Kinnekulle Energi är inne i en spännande utvecklingsfas där vi med vår samlade kompetens och bredd på verksamhet ser fram emot de förändringar som energisektorn står inför. Vi arbetar efter våra värdeord Nytänk, Tydlighet, Tillsammans och Arbetsglädje som genomsyrar vår vardag och för oss framåt både som personer och som företag.

Vi jobbar med El- & Fiberinstallation, större och mindre Elkraftsjobb (Industri, Vindkraft, Solceller, Eldistri­butionsnät) samt EL-driftsledning i och utanför Götene kommun.

Inom företaget finns även affärsområdet Energitjänster som innefattar allt från elhandel och energilös­ningar till en egen Elon-butik.

Hos oss får du en individuell utvecklingsplan, vi tror på kontinuerligt lärande och Din utveckling är viktig för oss. Det är genom våra medarbetare som vi utvecklas och växer som företag. Vi gör det tillsammans! Vi erbjuder en omväxlande tjänst i ett team präglat av arbetsglädje, korta beslutsvägar, delaktighet och stort eget ansvarstagande.

Om anställningen

Som person tror vi att du är ansvarsfull och plikttrogen. Du är organiserad, strukturerad och bra på att planera arbetsdagarna. Trivs med att vara ute hos kund samt att bygga relationer med nya kunder.

Tjänsten som Installationselektriker innebär att du självständigt utföra alla förekommande El-arbeten. Vi ser gärna att du har bred kompetens. Arbetsuppgifterna omfattar alltifrån ny- och ombyggnadsarbeten till underhåll-, skötsel, reparations- och felsökningsarbeten.

Vi arbetar med allt ifrån förstudier, nyprojektering, om- och tillbyggnader, service och entreprenad inom fastighets- och industriinstallation och har för avsikt att utöka verksamheten inom automation.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Planera, samordna och utföra installationer
  • Felsöka och åtgärda åt våra olika kunder
  • Service- och entreprenadarbeten
  • Felsökningsarbeten och utredningar
  • Daglig kontakt med våra kunder
  • Bidra i Kinnekulle Energis förbättringsarbeten

Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet

Meriterande

  • Installationselektriker – 2-4 års erfarenhet

Utbildning

  • Yrkeshögskola eller gymnasieutbildning inom el
  • Innehar B-körkort

Språk

Krav

  • Svenska

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare-eller tidsbegränsad anställning

Var ligger arbetsplatsen?

Järnvägsgatan 29, 53330 Götene

Intresserad av tjänsten?

Välkommen med din ansökan till Roger Boqvist.
roger.boqvist@kinnekulleenergi.se
0511-34 55 39

Urval görs löpande. Vi ser fram emot att höra från dig.